Prywatny Kucharz Maciej Siąkowski

Prywatny Kucharz

PRIVATE DINING BY MACIEJ SIĄKOWSKI

Skomponuj własne
MENU

Menu

Wspólne z Tobą ustalam menu, za każdym razem jest ono dobierane indywidualnie — zapraszając gości do swojego domu, nie musicie martwić się zakupami, gotowaniem, zastawą czy sprzątaniem. Wystarczy po prostu być i rozkoszować się niezapomnianą kolacją w swoim domu. Standardowo proponuję menu degustacyjne składające się z 4-6 dań, jednak za każdym razem jest stworzone specjalnie dla Ciebie i może przybrać dowolną formę i kształt. Może być zarówno w formie serwowanej, jak i bufetu czy małych fingerfood podawanych na tacach. Dodatkowo na specjalne życzenie dobieram alkohol pod ustalone menu.

Przykładowe menu

Menu I

  1. Tatar z tuńczyka z awokado, sosem ponzu i wasabi
  2. Bulion z pieczonej kaczki z pak choy i olejem sezamowym
  3. Smażona ośmiornica z pure z pietruszki i pastą romesco
  4. Turbot z veloute ziemniaczanym, porem i smażonymi grzybami
  5. Panna cotta kokosowa ze słonym karmelem i mango


*Cena menu 420 zł / osobę

Menu II

  1. „Ceviche” z łososia z chili, limonką i pure z awokado
  2. Potage Parmentier (krem ziemniaczano-porowy) z musztardą i oliwą truflową
  3. Smażona pierś z kaczki z warzywnym „gołąbkiem” i borowikiem stepowym
  4. Tarta z orzechami i suszoną śliwką, oraz creme fraiche

 

*Cena menu 260 zł / osobę

Menu III

  1. Orientalny bulion z krewetek argentyńskich z bazylią tajską i chili
  2. Halibut z pure z pasternaku i liściem kaffiru
  3. Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, salsą pomidorową i papryczkami de padron
  4. Ciasto miodowe z kremem z pieczonych orzechów laskowych i gorzką czekoladą


*Cena menu 340 zł / osobę

Menu IV

  1. Tatar wołowy z piklami, tartym chrzanem i oscypkiem
  2. Bulion z wędzonego węgorza z kwaśną śmietaną, tortellini i szczypiorkiem
  3. Risotto z krewetkami, parmezanem i koprem włoskim
  4. Pieczony comber jagnięcy z gratin ziemniaczanym i owczym serem
  5. Delikatne ciastko czekoladowe z kokosem i owocami

 

*Cena menu 390 zł / osobę

*Podane ceny są poglądowe, zależnie od ustalonego menu i sezonowości produktów mogą się różnić

Call Now Button