
Skomponuj własne
MENU
Menu
Wspólne z Tobą ustalam menu, za każdym razem jest ono dobierane indywidualnie — zapraszając gości do swojego domu, nie musicie martwić się zakupami, gotowaniem, zastawą czy sprzątaniem. Wystarczy po prostu być i rozkoszować się niezapomnianą kolacją w swoim domu. Standardowo proponuję menu degustacyjne składające się z 4-6 dań, jednak za każdym razem jest stworzone specjalnie dla Ciebie i może przybrać dowolną formę i kształt. Może być zarówno w formie serwowanej, jak i bufetu czy małych fingerfood podawanych na tacach. Dodatkowo na specjalne życzenie dobieram alkohol pod ustalone menu.
Przykładowe menu
Menu I
1. Tatar z tuńczyka z awokado, sosem ponzu i wasabi
2. Bulion z pieczonej kaczki z pak choy i olejem sezamowym
3. Smażona ośmiornica z pure z pietruszki i pastą romesco
4. Turbot z veloute ziemniaczanym, porem i smażonymi grzybami
5. Panna cotta kokosowa ze słonym karmelem i mango
*Cena menu 420 zł / osobę
Menu II
1. „Ceviche” z łososia z chili, limonką i pure z awokado
2. Potage Parmentier (krem ziemniaczano-porowy) z musztardą i oliwą truflową
3. Smażona pierś z kaczki z warzywnym „gołąbkiem” i borowikiem stepowym
4. Tarta z orzechami i suszoną śliwką, oraz creme fraiche
*Cena menu 260 zł / osobę
Menu III
1. Orientalny bulion z krewetek argentyńskich z bazylią tajską i chili
2. Halibut z pure z pasternaku i liściem kaffiru
3. Stek z polędwicy wołowej z ziemniakami pieczonymi, salsą pomidorową i papryczkami de padron
4. Ciasto miodowe z kremem z pieczonych orzechów laskowych i gorzką czekoladą
*Cena menu 340 zł / osobę
Menu IV
1. Tatar wołowy z piklami, tartym chrzanem i oscypkiem
2. Bulion z wędzonego węgorza z kwaśną śmietaną, tortellini i szczypiorkiem
3. Risotto z krewetkami, parmezanem i koprem włoskim
4. Pieczony comber jagnięcy z gratin ziemniaczanym i owczym serem
5. Delikatne ciastko czekoladowe z kokosem i owocami
*Cena menu 390 zł / osobę