
Skomponuj własne
MENU
Menu
Wspólne z Tobą ustalam menu, za każdym razem jest ono dobierane indywidualnie — zapraszając gości do swojego domu, nie musicie martwić się zakupami, gotowaniem, zastawą czy sprzątaniem. Wystarczy po prostu być i rozkoszować się niezapomnianą kolacją w swoim domu. Standardowo proponuję menu degustacyjne składające się z 4-6 dań, jednak za każdym razem jest stworzone specjalnie dla Ciebie i może przybrać dowolną formę i kształt. Może być zarówno w formie serwowanej, jak i bufetu czy małych fingerfood podawanych na tacach. Dodatkowo na specjalne życzenie dobieram alkohol pod ustalone menu.
Przykładowe menu
Menu I
1. Tajska zupa z krewetek argentyńskich z mlekiem kokosowym i trawą cytrynową
2. Polik wołowy z kopytkami ziemniaczanymi z czarną truflą, pancettą i ziołami
3. Ciasto marchewkowe ze słonym karmelem
*Cena menu 160 z / osobę
Menu II
1. Tataki z tuńczyka z słodkim sosem sojowym i guacamole
2. Bulion grzybowy z tymiankiem cytrynowym i creme fraiche
3. Turbot ze karczochami i pure ziemniaczanym z truflą
4. Stek z antrykotu wołowego ze szpikiem kostnym i salsą verde
5. Panna cotta kokosowa z passiflorą i migdałami
*Cena menu 260 zł / osobę
Menu III
1. Ceviche z dzikiego łososia z mango i kolendrą
2. Pieczony boczek z pianą z orzechów ziemnych i imbirem
3. Risotto alla milanese z ośmiornicą
4. Mus z mlecznej czekolady z pieprzem syczuańskim i sorbetem z czerwonych owoców.
*Cena menu 190 zł / osobę
Menu IV
1. Smażone przegrzebki z pure z awokado, kokosem i esencją zielonego curry
2. Bulion orientalny z chili i tajską bazylią
3. Homar ze szparagami i pianą z truflowego sera pecorino
4. Polędwica wołowa dojrzewająca na sucho z japońskimi borowikami i pesto ziołowym
5. Parfait z białej czekolady z marakują i wanilią
*Cena menu 350 zł / osobę